neděle 29. dubna 2012

Nemilanské kotel

Když jsem hledal bydlení, tak jsem se už musel smát popiskům realitek, protože ať to bylo kde to bylo, vždycky to byla žádaná lokalita s plnou občanskou vybaveností. No a v Nemilanech ta plná občanská vybavenost obsahuje i motokrosovou trať. A na ní se v sobotu jel druhý závod "Nemilanského kotla". 


pátek 27. dubna 2012

Duben v Alpách

Jaro v Alpách je krásné a drsné zároveň. Sice jsem jen projížděl, ale zapůsobilo to na mě. Z této večerní fotky je ta atmosféra snad trochu cítit.


čtvrtek 26. dubna 2012

Na svatého Jiří

Žádné hady ani štíry jsem na svatého Jiříka neregistroval. Zato jsem ale viděl průvod katolíků v italském městečku Treviolo. Bylo to o půl desáté, vyfotit se to nedalo, tak jsem z toho udělal takovou veselou abstrakci (možná mě ovlivnilo to všudypřítomné kadidlo - bůhvíproč to ti věřící vlastně fetují).


pondělí 23. dubna 2012

Jason Hawkes

Jsem pár dní mimo dosah svého počítače, tak si vypomáhám cizími fotkami. A protože mám slabost pro fotky z výšky, tak je to tentokrát něco od Jasona Hawkese, který patří mezi nejlepší létající fotografy. Tak doufám, že se vám to bude taky líbit a až si pod vlivem těchto fotek koupíte helikoptéru, tak mě svezete!





pondělí 16. dubna 2012

Ach ta rána

Je vidět, že pořád ještě nejsem dostatečně zapálený fotograf. Jinak bych totiž přicházíval občas i pozdě do práce. protože s některými scénami bych se rád zdržel. Třeba s tím dnešním úsvitem, který jsem jen tak cvaknul od boku a upaloval jsem dál.

neděle 15. dubna 2012

Zalakaros 3

Pár fotkama se ještě přesuneme o týden zpět na Balaton. Koneckonců, počasí je dnes stejné jako jsme měli tam.



úterý 10. dubna 2012

Zalakaros 2

Pátek jsme strávili u Balatonu. Bylo tam velmi mrtvo, deštivo a nevlídno. Ale můžeme hrdě říct: "byli jsme tam!". Černobílé podání jen dokresluje tu atmosféru, která tam panovala.



pondělí 9. dubna 2012

neděle 8. dubna 2012

Zalakaros 1

Strávili jsme prodloužený víkend v maďarských termálech. Byl to relax, nečekejte žádné umělecké fotky, prostě jsem se tam jen tak louhovali a blbnuli u toho jak malí.

středa 4. dubna 2012

Přestávka 1

Odjíždím na dovolenou (spíš na prodloužený víkend) a než nafotím nové fotky, tak zveřejním pár mých domácích pokusů o zátiší s květinami.


pondělí 2. dubna 2012

Cestou na Brodek

Cesta byla cyklistická jedno nedělní ráno a Brodek je konkrétně Brodek u Přerova.

neděle 1. dubna 2012

Pomoraví

Tentokrát to nebude obligátní Litovelské, ale Nemilansko-Kožušanské pomoraví. Při svých průzkumech jsem zjistil, že docela zajímavá místa mám 2 km od domu.