sobota 30. června 2012

Moucha

Dnes je to taková z nouze ctnost. Cvičil jsem se v rychlosti ručního ostření a lovil jsem snímky mouchy, která lezla po okně. Byla to rozená modelka.


A jako přídavek nová, hořkosmustná píseň geniálního písničkáře, co má stejné iniciály jako já.

pátek 29. června 2012

Výroční

Je tomu přesně 10 let, kdy jsme se s Blankou rozhodli, že si spolu něco začneme a 5 let a pár dnů jsme sezdáni. Během té doby se Blanka trošku změnila a taky začala při focení naklánět hlavu na opačnou stranu:-).
Nejde ji nemít rád.




úterý 26. června 2012

Mraky

...víc toho vyfotit asi ještě pár dní nezvládnu. Doufám, že mi ve čtvrtek dají už tu chodící sádru.


sobota 23. června 2012

SONY

Kamarád Luděk trávil víkend se zapůjčenou A77 od SONYho. A já trávil jeden den z Luďkem. Občas jsme tak měli po ruce více foťáků než těch rukou. Paměťovou kartu jsme naplnili asi za hodinu. To víte, když si párkrát zkusíte těch 12 snímků za vteřinu, tak to jde rychle. Děkujeme firmě SONY za zapůjčení a pravděpdobně i nadále zůstaneme jejími klienty (taky co nám zbývá, že?)


pátek 22. června 2012

O běhání

Tak jsem si byl zaběhat. A běželo se mi dobře, ovšem jen do chvíle, kdy jsem si tam co mají zahrádkáři vysypané vyjeté koleje rumiskem zvrtnul nohu - a to tak, že velmi. Přes 2 kilometry jsem se musel dopajdat domů (a že to byla bolest). Takže jedna naštípnutá kost, sádra na pár týdnů a komplikace v práci i s dovolenou.
Asi stárnu...


středa 20. června 2012

Nemilanské HDR

Některými milované, jinými zatracované - fotky s vysokým dynamickým rozsahem. Prostě HDR.


pátek 15. června 2012

Co nového v práci?

Dostal jsem vládní zakázku (tedy jen z naší podnikové vládní budovy) nafotit nějaké obrázky do výroční zprávy. Má tam být hlavně lidský faktor a zítra kdybych to tak mohl odevzdat. No výborně. Výzva přijata. Snad ty moje "umělecké" fotky nebudou odvádět pozornost od těch čísel (nebo by měly?).


úterý 12. června 2012

Rodinné portréty

Když se na zámku Kinských koná výstava kostýmů z pohádky Arabela, tak může dojít i k nechtěnému humoru.




pondělí 11. června 2012

Nebeské divadlo

I když je deštivo, tak do toho může příroda vpašovat něco dechberoucího. Tak jak se to stalo v sobotu večer.


neděle 10. června 2012

pátek 8. června 2012

čtvrtek 7. června 2012

Z rodinného alba 82

Zítra Filipovi sundají sádru, tak si má slíbenou návštěvu aquaparku a ještě si určitě stihneme zařádit na trampolíně.  Jen za mě musí jít někdo do práce:-).


středa 6. června 2012

neděle 3. června 2012

Speleologická

Po zhruba 30 letech jsem navštívil znovu Macochu. Počítám, že do konce života to ještě jednou stihnu a to už určitě budu mít foťák, který zvládá i vysoké citlivosti, takže si přivezu i nějakou tu použitelnou fotku:-).