neděle 26. října 2008

Lesní bar

Tak na školení v Horní Lipové byla asi nejzajímavější atrakce "lesní bar". Jak už název napovídá, je to místo v lese, kde se můžete občerstvit. Pozoruhodné je ale to, že zde není žádná obsluha. Prostě si vezmete na co máže chuť a patřičný obnos za tyto služby dáte do kasičky.


Úžasné, že něco takového může v našich krajích vůbec existovat.


Více informací najdete na stránkách "lesnibar.cz".

3 komentáře:

chlodva řekl(a)...

Větička "Úžasné, že něco takového může v našich krajích vůbec existovat." mne nenechává klidným. Implikuje pocit, že si mnoho lidí myslí, že se u nás hodně krade. To mi připomíná, že poslední případ okradení jsem zaregistroval, když naši spolupracovníci přibyli na CPhI do Paříže. Okradeni byli dva. LK a BK. Soudím tedy, že hodně se krade v Paříži a přednostně jsou okrádáni naši poctiví až naivní spolupracovníci. Jinou příhodu jsem zaznamenal během lekce angličtiny. Na výrok amerického lektora "Zde v Čechách se hodně krade." kolega vyztužil své rysy, vystrčil bojovně bradu a odvětil "Ano, ale my si kradem doma, zato vy Američani kradete po celém světě.". Nu, udělal mi velkou radost. Jistě nejsme horší, než jiní národové.

Jan Novotný řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Jan Novotný řekl(a)...

Souhlasím jen částečně. Zkuste ve městě nechat bez dozoru neuzamčené kolo. Nebo nechat notebook na zadním sedadle auta.

Nicméně kontroverzní věta byla míněna jinak. Užaslý jsem tím, že někdo je ochotný zrealizovat takovýto projekt. Rozhodně je to nevšední.